Openingstijden: Ma t/m Vr op afspraak

Openingstijden
Welkom op onze informatiepagina over openingstijden en afspraken. Wij streven ernaar om onze diensten zo flexibel mogelijk aan te bieden om aan uw behoeften te voldoen.

Reguliere Openingstijden
Onze standaard openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag. Alle consulten binnen deze dagen zijn uitsluitend op afspraak. Dit zorgt ervoor dat we elke cliënt voldoende tijd en aandacht kunnen geven.

Avond- en Weekendconsulten
Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om tijdens reguliere kantooruren een afspraak te plannen. Daarom bieden wij de mogelijkheid om afspraken te maken buiten de standaard kantooruren en ook in het weekend. Let op: voor deze tijden geldt een toeslag bovenop de standaardtarieven, aangezien ze buiten de normale openingstijden vallen.

Duur van de Consulten
Een standaardconsult duurt een half uur. Echter, we erkennen dat sommige situaties meer tijd vereisen. In overleg is het mogelijk om van deze standaardduur af te wijken, zodat we alle aspecten van uw situatie grondig kunnen bespreken.

Online Consulten
Met de technologische vooruitgang bieden wij nu ook de mogelijkheid voor online consulten. Deze kunnen een handige optie zijn voor cliënten die niet in staat zijn om naar onze locatie te komen of die voorkeur geven aan de flexibiliteit van online communicatie.

Afspraak Maken
Om een afspraak te maken, kunt u ons bellen op 0643597603. Wij helpen u graag verder met het plannen van een geschikt moment voor uw consult.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en u de beste service te bieden. Uw tevredenheid en welzijn zijn onze prioriteit!

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.